Tel: 05251 -1424300
-   WESTERNMAUER 86, 33098 PADERBORN

Ente - Duck

    Beilage: Basmatireis.

       Addition: Basmati rice.

 

075  Duck Curry               14,00

Entenfilet mit Ingwer und Knoblauch in Currysoße.

Duck fillet with ginger and garlic in curry sauce.

 

076  Duck Vindaloo  (scharf/hot)      14,00

Entenfilet in Vindaloosoße, scharf. Duck fillet in vindaloo sauce, hot.

 

077  Duck Balti 14,00

Entenfilet mit Paprika und Zwiebeln in Currysoße.

Duck fillet with capsicum and onions in curry sauce.

 

078  Duck Mango  14,00

Entenfilet mit Mangopüree in Sahnesoße.

Duck fillet with mango pulp in cream sauce.

 

079  Duck Mushroom 14,00

Entenfilet mit Champignons und Tomaten in Currysoße.

Duck fillet with mushrooms and tomatoes in curry sauce.

 

Auf Anfrage auch mit andere Soßen erhältlich.

On request also with other sauces available.